Ketahui Bagaimana Lelaki Ini Jana Lebih 1 Juta ringgit pada tahun 2018 dengan menjadi agen dropship saja

Pastinya anda dah belajar macam-macam dalam bisnes tetapi masih tersekat. Dah banyak trick dan ilmu yang di pelajari tapi asyik tak menjadi.

Macamana orang lain buat ok je tapi bila aku buat asyik tak kena. Kat mana yang tak kena ni? kat mana yang sangkut ni?

Apa lagi yang perlu aku belajar marketing supaya sales naik mencanak-canak? Aku confius la. Dah beribu-ribu habis pergi kelas marketing sana-sani tapi bila balik sama je result dia. Sales masih sendu-sendu.

Usah risau ya sahabat-sahabat panduanbisnesonline.com jom kita belajar sesuatu dari sahabat saya Asyraf Azmin atau lebih di kenali sebagai Sifu Ash. Sifu Ash akan mengajar anda bagaimana nak handle Sales yang tersekat-sekat dan boleh naik terus meroket.

Saya bermula sebagai dropship biasa-biasa je dan menjadi top dropship dengan sales RM50K. Ketika itu BAkini adalah brand Baju renang muslimah yang femes di Malaysia. Setelah menjadi top dropship dengan sale RM50K saya upgrade menjadi stokis dan berjaya capai RM 1 Juta pertama saya pada tahun 2018.

Oleh kerana saya menjadi top stokis, maka pihak Bella Ammara pada ketika itu mengambil saya menjadi partner mereka.

Alhamdulillah saya pergi ke China bersama wife untuk membuat BAkini V2 dengan bermodalkan hampir RM 500 ribu.

Di bawah adalah gambar ketika proses pembuatan BAkini V2 hinggalah selamat sampai di Malaysia.

Dan bermula pada awal 2019, saya mulai share ilmu yang saya ada ni kepada sahabat-sahabat saya di luar sana.

Hampir 10 ribu yang join group yang saya buat, iaitu group tahajjud dan Fast Track Sales.

Selepas itu saya mengeluarkan Video cara bisnes Zero to Hero saya yang pertama. Dengan zero to Hero ini saya telah mengajar bagaimana pengalaman saya dari awal pembabitan saya dalam bisnes offline dan online.

Di bawah ni adalah koleksi testimoni sahabat-sahabat kita yang dah berjaya mendapat hasil selepas belajar dan laksanakan ilmu yang di ajar.

Alhamdulillah ramai yang dapat manfaat dari ilmu yang saya share dan saya belum habis share lagi sebab hampir kesemua ilmu yang saya ada, saya akan share dalam Zero to Hero ni dalam masa 30 hari!

Jadi saya telah kumpulkan/gabungkan hampir kesemua ilmu yang saya ada di dalam Zero to Hero in 30 days!

Dengan ilmu yang sangat bernilai ini anda boleh hadam selama 30 hari sehingga anda faham membuat sales meroket.

Insya Allah anda juga boleh dapat result seperti Sifu Ash.

Sila klik butang DOWNLOAD untuk akses ke program ini sekarang.