Ok kali ini saya nak kongsikan pada korang cara bagaimana seorang akak ini buat untung 5 angka sebulan dengan jual tudung jenama sendiri. Korang berminat nak tahu tak? Jom terus baca kat bawah ini.

Kalau korang nak tahu bisnes tudung ini sangat menguntungkan lebih-lebih lagi masa musim perayaan seperti hari raya aidilfitri dan aidiladha. Jualan tudung mesti meningkat berkali-kali ganda dari hari biasa. Betul tak?

Yang bestnya pasaran tudung ini bukan saja untuk wanita yang berumur saja malah dari kanak-kanak, sekolah rendah, sekolah menengah, pelajar kolej, universiti semuanya mencari tudung mereka masing-masing. Best kan?

Yang peliknya boleh dikatakn hampir setiap bulan mereka mencari tudung baru. Lebih-lebih lagi bagi wanita bekerjaya dan golongan pelajar. Sekurang-kurangnya seorang boleh cecah 10-20 helai tudung seorang cer korang bayangkan.

So korang boleh bayangkan betapa besarnya market tudung ini jika kena caranya. Permintaan sentiasa ada dan tak putus-putus. Itu pun kalau korang tahu cara nak pasarkannya. Jadi jom saya citerkan langkah-langkah tersebut.

Bisnes Tudung Jenama Sendiri

Walaupun bisnes tudung ini sentiasa mempunyai permintaan, adalah lebih baik anda mengambil jalan yang betul untuk memulakannya.

Bukan apa nanti takut anda akan rugi jika bermula dengan tiada ilmu.

Cara Memulakan Bisnes Tudung Jenama sendiri

Akak Madihah ada berkongsi pengalaman beliau dalam menjalankan bisnes tudung ini. Panduan Bisnes Tudung.

Beliau akan menerangkan satu persatu cara bisnes ini di mulakan dari A sampai Z. Memang detaillah ilmu yang dia bagi ini. Daripada mencari supplier hingga cara pemasaran.

Jika anda serius berminat nak buat bisnes tudung jenama sendiri, saya memang syorkan anda belajar dari yang berpengalaman dalam bidang itu.

Bisnes Tudung Jenama Sendiri

Korang boleh baca perkongsian Akak Madinah, bagaimana beliau Menjana Untung RM15,000 Sebulan Menjual Tudung, Walaupun Tanpa Premis!

Panduan Bisnes Tudung Jenama Sendiri.